Creatief aan het werk | Mijn eigen website! - intro

Gepubliceerd op 3 april 2019 om 17:59

Bril op, bril af. Tekstvak toevoegen, button plaatsen, link instellen, verplaatsen, kolommen links. Of nee, kolommen rechts. Socials rechts, socials links. Aaaa! 

 

De afgelopen periode deed ik een poging om, buiten al mijn schoolwerk om, een eigen website te creëren. Want ja, ik zit nog in mijn laatste jaar op het VWO, en de examens komen eraan. 

Anyway, een website. Is nodig in de huidige wereld. Jezelf branden, op de kaart zetten, is tegenwoordig nodig als topsporter. Als topsporter wil je ook een groter platform en netwerk creëren. Vooral als para-sporter vind ik zelf. Men met een beperking wordt vaak gezien als een soort stereotype, en dat moet er ook uit. Para-sporters trainen ook dag in, dag uit, in mijn geval een 'simpele'  27uur per week. Para-sport moet wat sexy'er worden, moet op de kaart gezet worden, moet bekender worden.

Of ik het erg vind om dit allemaal in elkaar te zetten? Helemaal niet! Ik vind het leuk om af en toe even mijn creativiteit (naja, voor zover ik die heb) zijn gang te laten gaan en iets moois in elkaar te zetten. Het geldt bovendien ook weer als een stukje ontspanning, wat ook nodig is. Soms moet je even weg uit de topsportbubbel. 

 

Ik kwam erachter dat het niet zo makkelijk is als het lijkt. Naja, niet als je zo'n perfectionist bent als ik. Je wilt niet weten hoe vaak ik dingen heb veranderd, verwijderd of toegevoegd. Uiteindelijk heb ik er, hopelijk, iets van weten te maken. Natuurlijk ben ik geen professional, en is dit mijn allereerste keer dat ik zo iets doe, maar het was vooral leuk om te doen. Ik hoop anderen er wat meer up to date mee te houden en er wat uit te halen. Have fun, en op- en aanmerkingen of gewoon iets willen zeggen mag altijd! :)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.